Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man rensar koder på en Chevy Silverado

Du kan radera koderna på din Chevy Silverado med ett OBD Scan Tool , en handhållen datoriserad anordning finns på de flesta bildelar återförsäljare . Verktyget används för att läsa av koderna , och rensa dem efter service eller reparationer . OBD står för " On - Board Diagnostics . " Detta är den dator som övervakar alla funktioner i fordonet . När det finns ett fel i Silverado , kommer sensorer placerade i hela fordonet skickar en felkod till OBD dator . Saker du behöver
OBD Scan Tool Review Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera datalänkanslutningen ( DLC ) port som är av samma storlek och form som OBD scan Tool är sammanbindande slut . Denna port är placerad på undersidan av förarsidan streck bredvid rattstången . .
2

Anslut handdatorn Scan verktyget i denna port Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "II" , men starta inte motorn . Detta kommer att slå på de flesta sökverktygen . Om inte , hitta på /av strömbrytaren och slå på den .
3

vänta på att avsökningen redskap för att hämta koderna , tryck sedan på "Radera koder . "
4

Koppla scan verktyget efter den har slutat radera koderna . Starta motorn och kontrollera att alla lampor har stängts av på kombiinstrumentet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73358.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.