Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får 1994 Mercury Sable Engine Codes

Du kan få motorn koder från din 1994 Mercury Sable direkt från hemmet med ett OBD jag skanna verktyg. Detta verktyg kan hittas på alla bildelar återförsäljare. När du ser "Check Engine" light lyser på kombiinstrumentet, är detta en indikation på att en felkod har sänts till fordonets On-Board Diagnostics dator. Aldrig ignorera en "Check Engine" light, eller du kan riskera ytterligare skador på din bil. Samma Scan Verktyget kan också användas för att återställa datorn och stänga av varningslampan efter att du har hämtat de koder och gjorde reparationer. Saker du behöver
OBD I avsökningsverktyg manuell
Visa fler instruktioner
1

Anslut OBD jag skannar verktyg i den diagnostiska porten under rattstången precis till vänster sidan av säkringen panelen. Kontrollera att anslutningen är tät och säker, men tvinga inte in kabeln i porten, eller du kan riskera att skada stiften.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge. Vänta på att avsökningen redskap för att kommunicera med datorn, och sedan visas "OK" på framsidan av verktyget.
3

Stäng av tändningen, och dra ut verktyget.

4

Leta reda på "menyn" på OBD jag skannar verktyg, och bläddra igenom den för att hitta den "Lagrade Engine Codes"-kommandot. Markera det här, och skriv ner de koder som verktyget lagrade. Leta upp koderna på Scan verktyget handbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73466.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.