Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en strålkastare på en 2000 Chevy S-10 Blazer

Strålkastarna i din 2000 Chevy S-10 Blazer använda sammansatta strålkastare höljen och en uppsättning av två halogenlampor, en 9006 halvljus och en 9005 helljus, för att slutföra den strålkastare församling. Om du har en glödlampa ut, ersätta den med en ny glödlampa så snart som möjligt. Det är inte svårt eller dyrt. Instruktioner
1

Öppna huven på din 2000 Blazer och stödja den med den stötta staven. Om strålkastarna har varit på, stänga av brytaren och låt dem svalna några minuter innan något arbete på lökarna.
2

Lift flikarna på toppen av hallarna pannlampan. Det finns två trotjänare per strålkastare församling, de är placerade på baksidan av radiatorn stöd direkt bakom församlingarna. Dra hållaren rakt upp tills hållaren slutar, skjut dem mot baksidan av motorrummet och lyft dem rakt upp. Ställ hållarna åt sidan för nu.
3

tag i strålkastare montering och dra den rakt ut från framsidan av Blazer. Leta glödlampan uttaget på baksidan av strålkastare montering. Den helljuset är den inre glödlampan, halvljuset är den yttre glödlampan. Välj glödlampa som inte fungerar och koppla bort elkontakten från sin bas genom att trycka ner låsspärren på kontakten och dra ledningsnätet från glödlampan.
4

Ta tag i lampan med handen och rotera moturs, låsa den från aggregatet. Dra det sedan rakt ut ur hålet i strålkastarhuset. Släng den gamla glödlampan, sedan installera en ny lampa i hålet i strålkastarhuset. Vrid glödlampan medurs, låser lampan i huset.
5

Anslut kontakten ledningsnätet till basen på lampan och tryck den på plats, se till låsfliken ingriper fliken på glödlampan . Placera en liten droppe av dielektriskt fett i kontakten innan du trycker ihop dem. Detta kommer att skydda kontakterna från vatten och korrosion.
6

Rikta strålkastare montering med öppningen på framsidan av Blazer och tryck den på plats. Montera de två hållarna på baksidan av strålkastare montering, skjuta dem på stiften. Flytta till motsatt lätt montering och upprepa processen, ändra motsvarande glödlampa, om så är nödvändigt eller om så önskas.
7

Testa lamporna genom att vrida på strålkastarna och verifiera att de är båda arbetar. Stäng huven av Blazer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72145.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.