Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Edelbrock Carb Specifikationer

Förgasare bidrar till att reglera luft och bränsleflödet genom en motor. Edelbrock förgasare har varit ett känt namn sedan början av 1930-talet och 1940-talet. Edelbrock förgasare idag är utformade för att fungera fullt ut så fort du installerar dem i din motor. De är gjutna av aluminium, vilket gör dem lättare än andra märken av förgasaren. Varje förgasaren har också en design som håller packningar eller tätningar ovanför bränsleledningen för att minska risken för bränsleläckage. Performer Förgasare

Performer serien förgasare inte ha baktändning problem eftersom de använder mätare stavar. Stavarna kan du också ändra bränsle och luftblandningen utan att demontera förgasaren. Med någon av de Performer förgasare du kan välja en manuell eller elektrisk choke. Denna serie ger dig möjlighet att förgasare som har ett mått på 500, 600, 750 eller 800 CFM eller kubikfot per minut. Addera åska AVS Förgasare

Åska serie förgasare har ett AVS-system, eller en justerbar ventil sekundärt. Denna funktion låter dig justera förgasaren genom att dra åt eller lossa en enda skruv. Genom att justera skruven, justerar du när förgasaren öppnar beroende på vad motorn behöver. Som med Performer-serien, kan du välja antingen en manuell eller elektrisk choke. The Thunder serien finns i 500, 650 eller 800 CFM storlekar.
Marin farkost Förgasare

Marine serien är speciellt utformad för att användas på båtar. Du kan välja mellan 600 och 750 CFM storlekar. Dessa förgasare har inte vakuumportar, och följa de säkerhetsstandarder som fastställs av kustbevakningen. Den marina serien är belagd i teflon för att skydda den från salt-och sötvatten. Du har bara möjlighet att en elektrisk choke med marina förgasare.
94 Två fat Förgasare

två-fat förgasare är specifikt för restaurerade fordon eller hot rods . Dessa förgasare är utformade för små kaliber motorer som uppfyller de ursprungliga förgasaren specifikationerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73432.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.