Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en läckande Gas Tank

Om det är en sak du inte vill vara läcker i din bil eller annat fordon, det är gas. Ett läckage eller hål i bilens bensintank är inte bara kommer att förse dig med en dålig lukt, men är också mycket farligt. Det är därför om du har en läcka i bilens bensintank är det absolut nödvändigt att åtgärda det så snart som möjligt. Saker du behöver
Gas tank
djupa hylsor
Extension
Ratchet
Skruvmejsel
Pick
Gas tank reparation kitt
Primer Sandpapper Mössor och måla

Visa fler instruktioner
Fastställande av Tank
1

När all gas har tagits ur tanken du tar bort tre-trådig kontakt bränslepump. Detta kommer att vara placerad på förarsidan och bakom ryggen rikligt av din bil. Ta remmarna ut genom att skruva bort Fästmuttrarna håller dem nere. Dessa är de två bultarna ligger i mitten av gastank och fabriken crossflow ljuddämparen. Efter banden är gratis, lossa slangklämmorna som är anslutna till bränslepumpen hängare tre rader. Du kommer nu att sätta tanken nära differentialen.
2

Extrahera pumpen. Lossa metallringen hålla pumpen /hängare i dess ställe genom att trycka en skruvmejsel i sätt att ringen kommer att vända och frigör den. Ringen kommer att öppnas och du kommer nu att ta upp pumpen /avsändaren hängare. Du kommer då att vända tanken upp och ner för att titta på botten av bränsletanken. Addera 3

Identifiera läckor. Ta bort banden, och du bör tydligt finna den punkt av läckan. För att vara säker på att hitta varje läcka, sand tankens botten tills det inte finns någon synlig färg eller beläggning vänster. Anteckna eventuella ytterligare läckor.
4

Täck läckorna. Rensa ur hålet med en pick och även ta bort eventuell rost. Nu applicera sealer spackel över varje hål och grundligt belägga dem. Låt spacklet torka helt. När det torkat, måla och prime tanken.
5

ihop pumpen /avsändaren. Placera pumpen /avsändaren tillbaka på plats där de var tidigare. Se till att ringen är tät, är de tre raderna fästa, sitter bensintanken upp mot brädan av stammen, och varje rem och mutter är tillräckligt åtdragen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71450.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.