Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort radion från en 2005 Mustang

2005 års Ford Mustang hade retrostil och cool, som hörsammade tillbaka till den ursprungliga '65 ponny bil. Dessa bilar kom med massor av alternativ, men inte alltför många bekvämligheter så långt stereon går, åtminstone inte jämfört med dagens eftermarknaden stereoapparater. Om du hellre vill ha en eftermarknad däck i din Mustang med alla prylar du vill ha, så det första du måste göra är att ta bort den gamla. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Grip kåpa runt kugghjulet shifter och lyft uppåt för att avlägsna den från konsolen. Lyft upp locket mittkonsolen och skruva av det från resten av konsolen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel och lyft sedan upp på vita delen av mittkonsolen och ta bort hela avsnittet.
2

Leta de två sidopanelerna på endera sidan av stereon, precis bredvid konsolen. Dra dessa rakt av mot baksidan av bilen och ställ dem åt sidan. Unbolt radio bezel och a /c reglerar med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

nå in i lilla tillgång hålet på passagerarsidan av instrumentbrädan, precis framför mittkonsolen, med hjälp av händerna. Koppla ledningarna till A /C kontrollerna på frontpanelen med hjälp av dina händer och lyft sedan radio bezel och a /c styr bort från instrumentbrädan.
4

Skruva radion från instrumentpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Lyft sedan däck ut och dra ur kablarna och antennen från baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72079.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.