Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Remote Keyless Entry Problem

Remote Keyless inträde är en funktion som har blivit vanligt på senare år. När reserverade för lyxbilar, idag nästan alla biltillverkare erbjuder keyless inresa som standard eller tillval. Men det finns flera problem som kan uppstå med någon fjärr keyless inresa systemet. Oönskad aktivering

Ett av de vanligaste problemen med fjärr keyless inresa system, enligt bidragsgivare till Automotive Forum, är oönskad aktivering av ett keyless inresa fjärrkontrollen. Detta kan inträffa när användaren råkar trycka på fel knapp, såsom överfallslarm, i stället för den önskade knappen för att låsa upp bagageluckan eller fordonets dörrar. Vissa förare klagar också att aktivera knappen i sina fickor misstag. Det bästa sättet att ta itu med dessa frågor är att hantera din Keyless remote noggrant och alltid dubbelkolla innan du aktiverar en knapp.
Batterier

keyless inresa fjärrkontroller brukar innehålla en enda batteri, som är förseglad inuti plasthöljet. Så småningom kommer dessa batterier inte längre har betalt tillräckligt för att aktivera dörrlås. När detta händer kan du byta ut batteriet genom att bända den avlägsna höljet öppet och kontrollera batteriets storlek och typ. Mest nyckellösa fjärrkontroller använder ett standard batteri, som bör vara tillgängliga på de flesta varuhus eller elektronik återförsäljare.
Lock Problem

I vissa fall, Keyless remote är inte problemet. Snarare är en kortslutning eller defekt motor i dörrlåset att skylla. Dessa problem kan vara svårt att diagnostisera, eftersom frågan kan vara ett resultat av någon av ett antal felaktiga komponenter.
Garantier

I vissa fall kan en fjärr keyless värdeandelssystemet problem kan täckas inom ramen för ett nytt fordon garanti. Eftermarknad system har vanligtvis separata limiter garantier som skyddar mot felaktiga komponenter. I alla fall, kolla med fordonstillverkaren eller tillverkaren av det nyckellösa systemet innan ett kontrakt för reparation på en bilverkstad.
Lösningar

att testa om din dörr lås är trasig, prova att aktivera dem från förardörren eller mittkonsolen istället Keyless fjärrkontroll. Om de ändå misslyckas med att engagera sig ordentligt, kan fjärrkontrollen inte vara fel. Försök byta ut fjärrkontrollens batteri först, eftersom detta är en av de mest kostnadseffektiva lösningarna. Slutligen, i extrema fall kan du behöva ha elektroniska komponenter eller ledningar byts ut på din bil. Fundera på om denna bekvämlighet alternativet är värt kostnaden, eller om du ska vara nöjd att bara använda tangenterna dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72067.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.