Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du använder tätningsmedel

Rumstemperatur vulkanisering (RTV) härdar vid exponering för luft. Med inga speciella bota krav, har tätningsmedel ett brett utbud av hem, bil-och industriella tillämpningar, men rekommenderas inte för porösa material, strukturella eller rörliga delar och extrem hög temperatur ansökan. Oavsett vad ditt projekt är, är processen att tillämpa tätningsmedel densamma. Saker du behöver
metallskrapa
Spray avfettningsmedel
Rena trasor
Visa fler instruktioner
1

bort gammal fogmassa med en metall skrapa.
Sida 2

Avlägsna all olja genom att tillämpa en spray avfettningsmedel för alla de ytor som du skrapats. Låt sprayen avfettningsmedel att stanna kvar på ytorna för 30 till 60 sekunder innan du torkar med en ren trasa och upprepning om nödvändigt. Se till att ytan är annars helt ren och torr.
3

Pierce munstycket med rörets lock och pressa tätningsmedel i en kontinuerlig sträng på ytan av basen bit.

4

Placera din sekundära bit på toppen av kulan och säkra pjäsen som behövs. Om du använder tätningsmedel för att täta en spricka, smidig sträng av tätningsmedel med fingret.
5

Låt tätningsmedel härda i 24 timmar. Det tar ungefär en halvtimme att sätta upp initiallly.
6

Applicera tätningsmedel exakt och snabbt (på mindre än tre minuter) i bilar. Särskilt i byta packningar, förhindrar tillämpningen av den exakta mängden läckage och eventuell förorening av andra motordelar. Du bör också undvika att få tätningsmedel på gängade hårdvara.
7

Du får använda värmebeständiga kvaliteter i industriella tillämpningar, särskilt inom elektronik, eftersom dess luft härdning kontra syra härdning undviker frätande komponenter. Tillverkarna använder det i packningen tillverkning, eftersom det är olja och kemiskt resistent, i högspänningsisolation och för utrustning med höga vibrationer specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71946.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.