Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en Honda Accord pannlampa

Honda Accord introducerades för första gången 1976 och fick utstå många generationsskiften ansikte hissar. Den vanligaste strålkastare ersättare på Accord kräver sammansatta halogenlampor strålkastare. Helljus och låga strålkastare balk är separata enheter och har olika artikelnummer. De äldre versionerna av Accord modeller från 1976 till 1989 använde de förseglade strålkastare balkenheten. Även dessa var mycket lättare att byta, har de inte lika länge eller bränna så starkt som de sammansatta halogenstrålkastare. Saker du behöver
Automotive sparare datorns minne med 9-volts batteri
Ratchet och metriska socket set
strålkastare Replacement (9006, halvljus, 9005, helljus)
Visa fler instruktioner
1

Ta cigarettändaren och sätt spararen datorns minne till strömkällan. Detta steg behöver endast utföras om ersätta förarsidan strålkastaren (er). Batteriet måste tas bort för att få tillgång till strålkastarna. Honda Accords har radio stöldskydd skydd och om batteriet kopplas bort utan att minnet sparare, kommer du att förlora radion koden.
2

Bestäm positionen för den felaktiga strålkastaren genom att vrida på dem och som noterar var i strålkastare montering den är belägen. Släcker belysningen efteråt.
3

Öppna huven och koppla bort negativa klämman batteripolen från batteriet med en spärr och uttag, om du ersätter förarsidan strålkastare (s ). Annars hoppa över detta steg. Ta den positiva klämman batteripolen nästa och sedan ta bort batteriet. Håll ned klämma för att ta bort batteriet.
4

Koppla bort kablaget ansluten till baksidan av strålkastaren. Lyft låsflikama uppåt en aning och dra sedan selen från strålkastaren uttaget.
5

Vrid strålkastarens kvarhållningskragen moturs 1/3 av en sväng och sedan ta bort kragen och pannlampa från pannlampan .
6

Installera den nya ersättande strålkastaren i kragen utan att vidröra glaset glödlampan med din nakna hud. Hudfett försvagar glaset och förorsaka strålkastaren att misslyckas i förtid.
7

Rikta in flikarna på kvarhållningskragen med strålkastaren insidan av det till spåren i pannlampan. När linje, tryck på kragen och strålkastaren på något och vrid kragen 1/3 av ett varv medsols för att låsa den på plats.
8

Sätt tillbaka pluggen kablaget till uttaget av strålkastaren.
9

Vrid strålkastare strömbrytaren igen för att testa lampan för drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71859.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.