Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur vet man att en bränslepump Bad

Motorn är en komplex del av en bil, med flera delar i systemet som kommer att slitas ut så småningom. En bränslepump är en av de delar, och det är tur att det ger dig massor av tecken när det börjar gå dåligt. Få din bil till en verkstad så snart du kan, om du hör eller upptäcker något av dessa tecken på en sviktande bränslepump. Instruktioner
tecken på problem
1

Lyssna noga på din bil motor när du först slår på den. Om du hör en gäll skrik eller vinande ljud från motorn när du vrider på tändningen, kan det vara ett tecken på en bränslepump bär ut. Detta ljud inträffar oftast i nyare bilar med en elektrisk bränslepump som vanligtvis ligger i bilens bränsletank.
2

Kontrollera om din bil helt enkelt har problem med att starta eller om din bil motor plötsligt stängs av medan ute och kör. Detta gör att bilen fungerar som det är slut på gas när det inte är. Det är ett symptom vanligast och sker med mekaniska bränslepumpar som bara finns i äldre bilar.
3

test för att se om du förlorar acceleration makt under körning. Ta bilen ut på en motorväg för bästa testet av huruvida accelerationen dö ut när du kör fortare. Om den gör det, betyder det bränsleflödet är ojämn och inte komma till motorn för att hjälpa dig att få fullständig hästkrafter.
4

Titta under din huva och kolla oljan avläsningar på din bil. Tillkännagivande om mätstickan är över hela linjen. Om det är, betyder det bränslepumpen sviktar och membranet i pumpen har spruckit. Detta händer bara i mekaniska bränslepumpar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71852.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.