Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hittar Starter på en Montero Sport

Motorrummet i din Mitsubishi Montero kan vara en överväldigande plats. Om du inte är säker på att layouten på din motor, kan tanken på att ersätta eller kontrollera någon komponent vara skrämmande. Om du misstänker att startmotorn i din Montero Sport börjar misslyckas, ska du ha det testas. Det första steget är att lokalisera startmotorn i motorrummet så att du kan ta bort den för att testa eller kontrollera dess skick. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta kroppen luftrenaren.
2

Lossa och ta bort vingmuttern på toppen av luftrenaren kroppen. Ta sidomonteringsorganet muttern som håller fast luftrenaren till grenröret med hjälp av en skiftnyckel.
3

Koppla slangen luftintag från sidan av luftrenaren. Slangen är inte säkrad på något sätt och skulle bara glida rakt av.
4

Ta bort de två vakuumledningarna knutna till luftrenaren. En linje är i baksätet, och en linje är på topp. De glider över munstyckena och bör dra rakt ut.
5

Lyft luftrenaren av motorn. Du bör nu ha en fri sikt längs sidan av motorrummet.
6

Titta ner på sidan av motorn på förarens sida av fordonet. Startmotorn kommer att vara belägen nära basen för motorn, mot baksidan. Det är en cylinder-formad del med en mindre cylindern fäst på toppen av det. Du kommer också att se två kablar som är anslutna till den mindre cylindern på toppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71853.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.