Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Headlight Slå på en Dodge Dakota

Byta strålkastare switch i din Dodge Dakota kräver avlägsnande av ramen eller trimma runt kombiinstrumentet. Omkopplaren är placerad på den vänstra sidan av instrumentbrädan nära förardörren. Tillsammans med styrning av strålkastarna, innehåller den också dimmer för instrumentet tänds. Switchen kan misslyckas och hålla belysningen från att slås på, men det kan också lämna dig oförmögen att stänga av dem som skapar ett problem genom att köra batteriet dött. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort ramen som omger instrumentpanelen genom att ta bort skruvarna med stjärnmejsel och sedan poppar infattningen loss från clipsen med en liten platt skruvmejsel eller liknande verktyg.
2

Lokalisera strålkastare strömbrytaren på vänster sida av instrumentpanelen. Du kommer att se tre skruvarna som håller växeln i instrumentpanelen. Lossa skruvarna med en Phillips skruvmejsel.
3

Skjut reglaget framåt tills du kan se kontakterna för ledningsnätet på baksidan av switchen. Det finns två kontakter, ta bort dem båda och ställ dem åt sidan
4

Ta växeln ur instrumentbrädan och skjut en ny på plats.. Anslut kontakterna på baksidan av switchen och vara säker på att de låses på plats. Montera skruvarna och dra åt dem med en Phillips skruvmejsel.
5

tillbaka trim bezel runt klustret och dra åt skruvarna med en Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71720.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.