Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Dorman Split CV Boot

Du tvättar din bil en dag och märker fett befläckade över inuti hjulhuset. Naturligtvis är detta ett problem. En sönderriven CV boot gör en enda röra, och kommer oundvikligen att leda till att CV-leden, som är ansvarig för att överföra kraft till drivhjulen. Någon kanske har rekommenderat att köpa en "Dorman Split Boot", men när du får det, du inser att du har ingen aning om vad jag ska göra med det. Lyckligtvis, installera en delad CV boot är inte skrämmande uppgift kan det tyckas, så kavla upp ärmarna och gå för det. Saker du behöver
Jack
stödbenet
Skruvmejsel (er) katalog Blandade hylsor
delar renare eller avfettningsmedel
Visa fler instruktioner
Installera Dorman Split Boot
1

Palla upp fordonet och stödja den med en pallbock.
2

Ta bort allt som finns kvar av den gamla CV boot. Lossa klämmorna som håller den på plats med en skruvmejsel eller skiftnyckel av lämplig storlek och flytta dem ur vägen.
3

använda delar renare eller avfettningsmedel för rengöring av någon gammalt fett från CV fogen. Packa nytt fett i CV-leden.
4

Skjut Dorman split boot över CV-leden. Applicera tätningsmedlet (medföljer delen) till båda halvorna av den delade boot. Tryck på start tillsammans, och sedan låta tätningsmedlet härda. Du måste vänta minst en halvtimme, beroende på vilken typ av tätningsmedel.
5

Skjut klämmor över ändarna av ditt nya CV boot. Fäst dem ner.
6

Kör din reparerade omsorg någonstans vacker att fira din prestation.
7

Följ instruktionerna ovan för bolt-tillsammans stövlar, upp till den punkt vilka riktningar för tätningsmedel ges (Steg 4).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74662.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.