Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en GMC A /C kontroll

När bilarna först skapades, var den enda typ av klimatkontroll tillgängliga veva öppna ett fönster för att släppa in frisk luft. Uppfinningen av luftkonditionering och uppvärmning förändrat sättet som människor kör eftersom de nu kunde köra in varmare eller kallare förhållanden än normalt, och fortfarande vara bekväm. A /C-kontroller på en GMC är all el numera, utan några mekaniska kopplingar alls, och är ganska lätta att ta bort och installera om. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 GMC Sierra, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter A /C kontrollpanel
Visa fler instruktioner
1

Använd vänster fot Tryck ner nödbromsen och låsa den på plats. Placera din högra fot på bromspedalen och satte nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On" läge, utan att engagera tändningen helt, och flytta den automatiska växelspaken till den lägsta positionen sedan luta rattstången till sitt lägsta läge.
2

Dra av bezel som går runt instrumentbrädan manuellt släppa klippen. Placera instrumentpanelen åt sidan ur vägen. Vid denna punkt, kan du flytta lastbilen tillbaka i växel, vrid nyckeln av och ta bort foten från bromsen.
3

Unbolt A /C kontrollpanel med 1/4 -tums Ratchet och uttag skjut sedan panelen ur instrumentbrädan. Koppla bort kablaget från baksidan av kontrollpanelen och ställa den gamla panelen åt sidan.
4

Anslut ledningsnätet till ersättare A /C-styrenheten och skruva in den i instrumentbrädan med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttag. Placera din högra fot på bromspedalen och satte nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till "On" läge, utan att engagera tändningen helt, och flytta den automatiska växelspaken till den lägsta positionen, sedan luta rattstången till sitt lägsta läge. Sätt tillbaka streck bezel, sedan flytta tillbaka lastbilen i växeln, vrid nyckeln av och ta bort foten från bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71670.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.