Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Bildelar Jack Verktyg

Om du äger ett fordon, du också bättre själv en domkraft för att använda i händelse av ett däck blow-out, en punktering eller annan nödsituation. Förutom den domkraft som levereras med din bil, det finns många andra fina bilar domkrafter och auto organ jack verktyg på marknaden idag. Trolley Floor Jacks
En vagn domkraft hjälper dig arbeta under din bil.

Trolley golv uttag är nära marken så att de kan komma under låga belastningar, och de är oftast drivs med hydraulik. En bra domkraft ska ha en förstärkt lyftarm för extra styrka och starka sidoplåtarna. Vissa vagn golv jack verkar i en tvåstegs lyft eller ha dubbla pumpkolvar för en snabbare uppgång. Bypass och överbelastning ventiler i händelse av en nödsituation rekommenderas. Hjulen ska köras på lager och bakhjulen ska svänga för enkel placering av uttaget. Bland det stora utbudet av domkrafter vagn golv du kan hitta låg profil garage domkrafter och andra professionella domkrafter, long-frame domkrafter, domkrafter med en justerbar sadel och mer. Många vagn golv jack är lätt hopfällbar för praktisk förvaring.
Trail Jacks
Ta en trail jacket tillsammans på din off-road äventyr.

Trail domkrafter är en nödvändighet för terrängfordon. De jack rakt upp i en linje och kan gå mycket högre än ett konventionellt jack. Trail jacken har en extra stor bas så att de kan stå stadigt på alla underlag. Det långa handtaget kan komma separat eller fäst vid basen. Ett spår uttaget ska vara lätt och enkel att manövrera, men bör kunna hålla upp till 7000 pounds. Det bör göras av hårt stål. Vissa trail jacken har en övre vinsch-clamp-spridare fastsättning, vilket gör jack ett mer mångsidigt verktyg. Sådana trail-kontakter inte bara lyfta bilen, de kan också skjuta, dra och klämma och agera som en vinsch. En annan, mer ovanlig trail jacket är en uppblåsbar jack som blir ansluten till fordonets avgasrör. Motorn startas och domkraften blåses upp. Det höjer bilen snabbt och har en lyftkapacitet på upp till 8,800 pounds. Och det ger utmärkta prestanda i alla terränger.
Handdomkrafter

handdomkrafter är hydrauliska domkrafter som ser lite ut som en flaska. De placeras i ett horisontellt läge. En lång spak lyfter ett huvud arm på en flaska jack och ger mer lyft per slag än du kan få med en vanlig domkraft. De kan lyfta nästan vad som helst och är standardutrustning för sök-och-räddningsteam eftersom det är möjligt att placera dem i trånga utrymmen. De ger bra hävstångseffekt oavsett var de är placerade.
Andra Jacks

De vanligaste bil domkrafter är sax domkrafter, som fälla liknar en sax när hissar upp en bil. De är kompakta, har ett löstagbart handtag och finns i de flesta bilar idag. Cylindriska uttag kan hantera från 5 ton till mer än 1.000 tons vikt, så de är perfekta för stora fordon. De kommer ofta med en intern fjäder som hjälper nära domkraften när trycket släpps. Tryckluftsdrivna domkrafter arbete med tryckluft och är att föredra i arbeten där gnistor är en fara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72710.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.