Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Dual Gate Shifter

Dual gate reglage är ett slags manuell växellåda växelreglage gjorts av eller görs i imitation av reglage som gjorts av Hurst bildelar. Detta bolag grundades av George Hurst 1958 under den gyllene tidsåldern för den amerikanska hot-rod och Hurst produkter, särskilt Hurst reglage, blev snabbt populär med bil och auto racing-entusiaster. De reglage var så väl ansedda att amerikanska biltillverkare började köpa dem och Hurst byggde den ursprungliga dubbla gate reglage för flera klassiska amerikanska muskel bilar, inklusive Pontiac GTO, Plymouth Barracuda och Ford Mustang Boss 302. Saker du behöver Kundservice manual för din bil
15 mm socket
Hylsnyckel
13 mm hylsa
10 mm insexnyckel
1/4 tums insexnyckel
Justerbar skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort det fabriksinstallerade shifter följa instruktionerna i servicemanualen för din bil. De verktyg du behöver för att ta bort denna shifter beror på märke och modell av din installerade shifter.
2

Koppla Kabelfabriken övergången från transmissionen och ta kontroll armen från växelväljaren axeln på överföringen med en 15 mm hylsa och en hylsnyckel.
3

Ta bort transmissionskåpan bultarna oljetråget med en 13 mm hylsa och en hylsnyckel. Fäst kabeln fäste medföljer dubbla gate shifter till överföring oljetråget med hjälp av lager bultar, en 13 mm hylsa och en hylsnyckel.
4

bort Kabelfabriken förskjutning från din bil med hjälp av de angivna verktygen i servicemanualen för din bil. Sätt in den nya dual kabel gate shifter genom det befintliga kabel hålet i bilen.
5

Dra ledningen under din bil från passagerarsidan av bilen till överföring pan, sedan över transmissionen pannan till kabeln fästet du just installerat.
6

in ledningen kragen i skåran på kabeln fästet och fäst på fästet med låsclipset medföljer shifter.
7 < p> Ställ växelreglaget stick i neutralläge och ta bort shifter knopp.
8

Fäst U-clips som medföljer växelreglaget till shifter montering och bifoga J-klippet medföljer shifter på baksidan av shifter församling.
9

Fäst bakre växel fäste medföljer shifter till fabriken monteras på golvet tunneln med hjälp av de två 10 skruvar mm hex medföljer shifter. Dra åt sexkantbultarna med en 10 mm insexnyckel.
10

in vajern i det runda fästet på den dubbla porten växelhuset. Fäst kabeln till shifter ramfästet med klämman som medföljer shifter.
11

Ta bort sprinten, brickan och riggbult från toppen av väljaren pivot på baksidan av huset och bifoga öglan slutet av den nya kabeln genom att återanvända sprinten, brickan och sprintbult.
12

Sätt växelreglaget i konsolen och fäst växelreglaget till bakre fäste med 1/4 tums hex bultar medföljer shifter. Dra åt bultarna med en 1/4 tums insexnyckel.
13

Fäst framsidan av växelreglaget aggregatet till fabriken fästet ligger på golvet tunnel, återanvända två 10mm sexkantsbultar du används för att fästa fabriken fäste till golvet tunneln.
14

Sätt fabriken kabel kolumnen lås helt i fästet på framsidan av shifter ramen tills de utskjutande delarna på kabeln låses. Se till att både växeln och växellådan är i neutralläge.
15

Trä kabeln svänga på ena änden av kabeln stud sedan låsa kabeln svänga på plats med hjälp av 10/32-inch mutter medföljer kabeln och en skiftnyckel.
16

Flytta växelreglaget stick in den "låga" växelläge och kontrollera justeringen under bilen. Överföringen bör även vara låg. Upprepa denna procedur för varje växel genom att flytta in i varje växel och kontrollera justeringen under bilen.
17

Placera originalet shifter konsolen plattan över shifter stick och återansluta till konsolen med hjälp av hårdvara från din ursprungliga shifter. Byt ut din shifter knopp

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75743.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.