Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får bilnycklar Gjord för förlorade nycklar

Förlora bilnycklar kan vara stressande och pinsamt. Många gånger folk lämnar dem bakom i butiker eller släppa dem på marken när de går. Du kan få nycklar gjorts för att ersätta förlorade nycklar. Endast undergång är att det är dyrt. Saker du behöver
Låssmed
Licens
Visa fler instruktioner
1

anlita en professionell låssmed. För att hitta en ansedd låssmed, måste du kolla upp honom först. Se till att han har en företagsadress. Du kan jämföra sin verksamhet adress med webbplatser som hjälper dig matcha gatuadresser med telefonnummer. Dessa områden omfattar Whowhere.com, Whitepages.com och Anywho.com. Skriv ner 10 låssmed siffror på ett papper. Ge var och en ett samtal och märker hur de svarar i telefonen. Se till att de svarar i telefonen med hjälp av ett företagsnamn. Om de inte använder ett företagsnamn, bör du vara misstänksam. När du väljer låssmed du gillar bäst, säg att du behöver nycklar byta bil görs för borttappade nycklar.
2

Ge ditt körkort och registreringsbevis till låssmed när de dyker upp. Den låssmed behöver se dem båda innan hon gör nycklar för dig. Detta är en del av deras regler och policy.
3

Vänta på låssmed att radera nyckeln koden från bilens motor styrenhet. Han måste göra det så den nya nyckeln han gör för du passar. När koden har raderats, kommer han att skära nya nycklar för dig med sin nyckel-skärmaskin.
4

titta på medan hon sedan koderna på knappen med tändningen. Efter det, kommer hon att ge dig dina nya bilnycklar. Sätt dina nya bilnycklar någonstans säkert. Få kopior av dem gjordes vid en järnaffär så snart som möjligt. Detta gör att du inte behöver oroa sig för att behöva byta ut dem igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71580.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.