Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en topplockspackning på 1989 Camaro

Producerad av General Motors under Chevrolet varumärket, är det stora blocket Camaro betraktas som en muskel bil. V-8 motoralternativ för 1989-modellen är kraftfulla men ändå relativt enkel att arbeta med. Den topplockspackning spelar en mycket viktig roll för att göra din bil att köra smidigt och effektivt. Det bör bytas ut varje gång det misslyckas. Om du har grundläggande kunskaper bilverkstäder, är processen att byta topplockspackning på Camaro enkel och okomplicerad. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Automotive skiftnyckel set
Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

töm oljan ur motorblocket. Demontera insugningsröret och utblåsningsgrenrören hjälp av socket set. Skruva loss generatorns nedre fästskruv och position generator åt sidan. Se till att du inte skadar kabelnätskontakten.
2

Ta ut oljestickan röret och fästet. Om din Camaro är utrustad med luftkonditionering, ta bort kompressorn och framåt fäste och ställ dem åt sidan.
3

bort servopumpen och fästet med sockeln set och ställ dem åt sidan. Ta bort locket vipparm, vipparmar och stötstänger. Håll vipparm, vipparm bollar och stötstänger i ordning så att de kan installeras i samma position när du byter topplockspackning.
4

Ta avledarventilen, om sådan finns. Skruva loss topplocksskruvarna och ta ut topplocket. Ta bort den gamla topplockspackningen. Installera de olika borttagna delarna i omvänd ordning. Applicera lämplig sealer topplocksskruvar och gradvis dra åt bultarna till 69 foot-pounds i tre faser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75098.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.