Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mekaniska problem med Mercury Montego

The Mercury Montego var en full storlek sedan produceras av Fords lyx division, Mercury. Den Montego hade två produktionsanläggningar perioder om två decennier isär. För det första, som sträcker sig från slutet av 1960 till slutet av 1970, det finns lite eller ingen information om deras tillförlitlighet. Det finns dock uppgifter om den andra perioden av produktionen, som varade från 2005 till 2007. Första Produktion Period

Mercury Montego debuterade 1967 som en ersättning för Mercury Comet. Lyxigare och märkbart större än sin föregångare, delade Montego sin plattform med Ford Torino. Genom 1976, då den upphörde, hade det vuxit till en full-size bil.
Second Produktion Period

Mercury Montego återuppstod för 2005 års modell- -denna gång delar dess plattform med dess mindre lyxiga syskon, Ford Five Hundred. Fordonet var aldrig en fast säljare, dock, och produktionen varade endast tre år:. Endast en tredjedel av den tid då fordonet ursprungligen producerades i 1960 och 1970 Addera ditt bränslesystem

På vissa Montegos, kan remmarna som håller fast bränsletank på fordonet kroppen bryta. Detta kan leda till att bränsletanken och dess värmesköld att släppa på drivaxeln eller avgassystemet, beroende på vilken typ av drivlina (drivaxel för fyrhjulsdrivna fordon drev, avgassystem för framhjulsdrivna ettor). Återförsäljare kommer att ersätta banden gratis.
Lås

På några bilar spärrarna sidodörren kan uppleva vatten intrång. Detta kan leda till att mekanismen för spärrarna att frysa under kallt väder. Återförsäljare kommer att göra följande: Installera en sköld över framsidan spärrarna, försegla ett dräneringshål i bakrutan trim gjutning på de bakre sidodörrarna, och fett hela främre och bakre sidoluckan mekanismer spärr - allt utan kostnad för Ägaren /föraren av fordonet.
Slutsats

Mercury Montego avbröts i 2008, ersätts med mer igenkännbara Sable. Dessutom, som tidigare antytts, var det mer eller mindre en klon av Ford Five Hundred. Däremot har det funnits mycket få rapporterade problem med bilen. Hittills har endast 2005 modellen dem, och de omfattas av fabriken minns. En Montego kan köpas för så lite som $ 12.000 för sin senaste årsmodell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71510.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.