Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Flip Spindlar på en 1966 Bus

Spindlar på en buss är smådelar som används i bromssystemets av fordonet. De finns längs varje bromsslang där däcken är. Med tiden kan de bli slitna och måste vändas. Vända spindlar avser att ta bort gamla spindeln och ersätta den med en ny. Vända spindeln på en 1966 buss är inte annorlunda från vända den på någon annan typ av buss. Saker du behöver
Bil jack
Däck järn
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skjut en domkraft under däcket där spindeln du kommer att vända ligger. En spindel ligger nära varje däck på bromsledningen. Palla upp bussen tills hjulet befinner sig på marken.
2

bort däcket med ett däck järn. Skjut däcket järn i muttrarna som håller däcket på plats och vrid järnet moturs för att lossa alla muttrar. Flytta från den ena till den andra, tills de är alla lossas och ta bort dem för hand. Dra av däcket och ställ den åt sidan.
3

Kör din hand över baksidan av bromsledningen och hitta spindeln. Lossa bulten som håller spindeln på plats med en skiftnyckel. Dra bulten ur spindeln försiktigt för hand.
4

Lossa alla återstående bultarna som håller spindeln på plats med en skiftnyckel. Vrid nyckeln moturs och ta bort skruvarna. Ställ dem åt sidan så att de kan återanvändas för nya spindeln. Dra spindeln bort från bromsledningen och sätter ner
5

. Placera den nya spindeln i den exakta platsen där den gamla var. Skjut skruvarna i öppningen där de togs bort från. Dra åt dem på plats med skiftnyckeln.
6

Skjut tillbaka hjulet på plats och dra åt muttrarna med däck järn. Sänk domkraften så bussen vilar på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75741.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.