Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ansluter Lights License Plate

Fordon på allmänna vägar i USA, och i de flesta andra länder, är skyldiga att belysa den bakre registreringsskylten. Dessa lampor ska lysa när huvudet eller bakljus är påslagna. Fordonen drivs med likström (DC) system, vanligtvis 12 volt. Belysning i ett likströmssystem kräver anslutningar till en positiv och negativ pol. De flesta fordon finns negativa marksystem, vilket innebär att fordonets chassi är ansluten till den negativa polen på batteriet. Därför kräver belysning ofta bara en tråd. Montering av armatur till chassit utgör den andra (negativ) anslutning .. Saker du behöver
Registreringsskylt Drill ljus
(tillval) katalog Skruvmejsel
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Procure en registreringsskylt armatur och lampa.
2

Bestäm en lämplig monteringsplats för armatur. Armaturer måste monteras på en metall del av fordonet, om inte armaturen innehåller en separat jordkabel. Konsultera tillverkarens anvisningar.
3

Exponera en liten del av metallen under den plats där armaturen kommer att placeras. Borra ett monteringshål om det behövs. Den ren metall behövs för att bilda en elektrisk förbindelse mellan fixturen och fordonets chassi. Detta är grunden till terminalen för ljuset.
4

Montera ljuset enligt tillverkarens anvisningar.
5

Identifiera en tråd som leder till en baklykta krets. Se till att detta inte är ett bromsljus eller turn-signal krets. Om du monterar ljuset på en släpvagn, är den bruna kabeln vanligtvis bakljus kretsen.
6

Anslut kabeln från armaturen till bakljus kretsen. Om du använder en dubbel Skarvhylsa, kan detta göras utan att skära eller strippa någon tråd. Ett prov av denna kontakt finns i avsnittet Resurser.
7

Säkra kablarna och testa ljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71476.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.