Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man målar Car Trim

Bilens trim kan blekna när den blir äldre, men kan du förnya den genom att måla den. Målning trim är inte som att måla de flesta andra ytor. Detta beror på de flesta fordon, är trim av plast. Eftersom de flesta färgen inte kommer naturligtvis hålla sig till plast, måste du följa en specialiserad (men inte svårt) process för applicering av färg till din klädsel. Saker du behöver
Plastic primerYour val av Paint1 ,200-grit sandpapper och waterScrewdriverNewspaperCloth handduk
Visa fler instruktioner
1

Ta bort trim från din bil med hjälp av en skruvmejsel. Typiskt trim hålls på plats med plast nitar som kan poppade ut med en skruvmejsel.
2

Fastställa trim bitar ute på en tidning.
3

Spraya trim bitar med plast primer. Detta är en speciell typ av primer som binder till plasten och skapar en självhäftande yta för att färgen ska hålla på. Du kan behöva belägga trim flera gånger för att få bra täckning. Vänta tills primern torka mellan sprayer.
4

Spray ditt val av färg över trim. Låt det torka.
5

Wet-sand färgen för att jämna ut och ta bort eventuella apelsinskal eller ojämnheter. För att göra detta, blöt 1200-grit sandpapper i vatten och försiktigt sand den målade ytan. Var noga med att inte slipa bort färgen eller du kommer att behöva måla om det området och våt-sand igen. När du är klar, torka trim med en trasa handduk.
6

Spray annat lager färg över ytan av trim. Upprepa processen i steg 5.
7

Spray ett tredje lager färg på trim och upprepa processen i steg 5. Torka den med en ren trasa handduk och installera om trim i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71158.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.