Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man undviker att överdebiterat för Auto Reparationer

att överdebiterat för fordonsindustrin reparationer är ett gemensamt bekymmer. Och trots hur mycket den genomsnittliga personen beror på hans bil, få är säker nog för att veta om en skrupelfri mekaniker är verkligen att vara ärlig om priset och nödvändigheten av alla reparationer. För att öka ditt självförtroende, tar sig tid att lära sig om sådana saker som hur du kontrollerar och byta olja. Kom ihåg, ju mer kunnig du är om ditt fordon, desto svårare blir det för en mekaniker att dra nytta av dig. Följ tipsen nedan för att undvika att bli överladdade för din bil reparationer. Saker du behöver
Flera uppskattningar
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

ta hand om förebyggande underhåll. Vet vad de rekommenderade riktlinjerna för ditt fordon och följ dem. Detta inkluderar oljebyte, byte av oljefilter och däck rotation.
2

Har bilen besiktigas innan du går på en lång road trip. Detta kommer att hjälpa dig att undvika akuta reparationer.
3

få ett andra utlåtande. Om du använder en ny mekaniker, är en andra åsikt värt den extra tiden. Godkänner inte några reparationer eller service förrän du har fått minst två andra skattningar. Om du verkligen tror att du blir lurad, är det ens värt att ha bilen bogseras till ett annat garage.
4

Undvik berättar en mekaniker att göra vad han behöver göra för att reparera bilen. Ha alltid din mekaniker klara reparationer med dig innan något arbete utförs. Har honom förklara vad han gör, varför, och hur mycket det kommer att kosta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70995.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.