Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du köper en skanner till Access OBD-II Data

omborddiagnos system, även känd som OBD-systemet infördes först på 1970-talet och 1980-talet. År 1996 var alla bilar måste ha ett avancerat OBD-system som kallas OBD-II. Värdera produktionen av en OBD-II-systemet kräver en scanner. Här är några saker att tänka på innan du köper en OBD-II-skanner. Instruktioner
1

Kontrollera om din bil är kompatibel med OBD-II skanner.
2

Identifiera scannerns kodläsande begränsningar. Om du vill ha en grundläggande scanner, kommer du vara begränsad till diagnostisera enkla motorproblem. Avancerade skannrar diagnostisera ett brett spektrum av problem. Addera 3

Bestäm om du vill ha en OBD-II-skanner som visar en beskrivning av koden eller en som kräver att du leta upp koden i en bok. Om du är villig att leta upp koden, kommer skannern vara billigare.
4

Undersök längden på sladden. Vissa sladdar är för kort för att nå från bilen kabinen till motorn området. Långa sladdar kan du köra diagnostik medan du tittar på motorn.
5

Jämför en fristående modell för en OBD-II-skanner som kräver en bärbar dator. Fristående skannrar kan ge mindre information, men är bärbara.
6

Kontrollera skannerns funktioner för en förmåga att stänga av ljuset kontrollera motorn.
7

Notera huruvida Skannern kan uppdateras för framtida bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70955.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.