Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så att be om en reparation Estimate

Din bil är trasig och du behöver det fast nu, men du undrar vad exakt är bruten och hur mycket kommer det att kosta att få det åtgärdat. Du undrar alltid om reparationen personen är ärlig. Det är därför du alltid få en uppskattning först. En uppskattning ger dig möjligheten att "shoppa runt" och jämföra priser. Här är hur man be om en reparation uppskattning. Instruktioner
1

Gör din förfrågan så specifik som möjligt, och få uppskattning skriftligen. Verifiera hur länge uppskattning är bra för. I vissa fall vill du tid att jämföra shop.
2

ger viktig information, inklusive modellnamn /modellnummer, serienummer eller VIN, tillverkare och ålder på objektet. För punkter som omfattas av en garanti, har den informationen finns också.
3

Kontrollera med ditt försäkringsbolag för specifika krav och information de behöver. Om du lämna in en försäkringsskada, har bolaget tillgängliga uppgifter.
4

Beskriv så detaljerat som möjligt vad som behöver reparation och vad som orsakat skadan. För beräkningar över telefon, ge all den information du kan. Använd information om ljud och dofter, samt hur det ser ut. Har uppskattningen faxas eller skickas till dig.
5

Få en beskrivning av omfattningen av skadan, vilka delar måste repareras och hur reparationer görs under en face-to-face uppskattning. Be om en tidsram för hur lång tid det tar att åtgärda problemet.
6

Kontrollera att uppskattningen innehåller en detaljerad lista över alla kostnader. Eventuella kostnader inkluderar reservdelar, arbete, frakt, skatt och avgifter för hämtning och leverans. Se till att uppskattningen anger huruvida delarna är ny, begagnad eller ombyggda. Också, insistera på en skriftlig garanti på alla reparationer göras.
7

Tydliggör politik för de fall där faktiska kostnader väsentligen överstiger den uppskattningen. Har det noteras på uppskattningen att du ska underrättas i händelse att reparationen kräver mer arbete än vad som anges i kalkylen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70923.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.