Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Momentnyckeln kommer inte att gå tillräckligt låg

Momentnycklar kan användas för alla typer av precisa täthet inställningar, men fina inställningar kräver använder rätt typ av skiftnyckel. Inte varje momentnyckel kommer att arbeta vid mycket små täthet nivåer. Som ett resultat, behöver mekaniker eller reparatör för att få rätt verktyg med rätt precision. Saker du behöver
Ratchet momentnyckel
Elektronisk momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Reference din motor eller ansökan manual för montering det arbetas på för korrekt täthet inställning värde krävs. Undersök din momentnyckel för att avgöra om det är en elektronisk eller spärr-typ momentnyckel. Köp en om du inte har någon av endera typen.
2

Placera momentnyckel så att du kan se mätinställningar. Jämför inställningen till det som behövs värdet. Ställ spärr-typ skiftnyckel till rätt inställning och lås den på plats med vridlås i botten av skiftnyckel. Använd den elektroniska momentnyckel om värdet är mindre än den första inställningen på en spärr-typ skiftnyckel (dvs, du behöver en mer värde än de som standardmått).
3

förinställning av elektronisk nyckel till det som behövs värdet. Sätt i rätt uttag på toppen av skiftnyckel. Applicera skiftnyckel till muttern eller bulten behöver åtdragning. Sakta dra åt tills du hör och känner ett klick med spärr-typ skiftnyckel eller ett pip från den elektroniska nyckeln. Ta momentnyckeln av mutter eller bult och gå vidare till nästa montering steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75080.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.