Felsökning av en 2006 Ford Fusion

2006 Ford Fusion är en medelstor bil tillverkad av Ford Motor Company. Även om 2006 Fusion inte har någon officiell återkallelseförteckning, har det problem som är unika för bilen att vissa ägare har rapporterat. Som alltid, skulle den bästa källan för information om problem som är specifika för Fusion vara Fusion fabrik servicemanual, men det finns flera frågor att felsöka direkt för att korrigera ett katastrofalt misslyckande av kritiska system i din Fusion. Instruktioner
1

Kontrollera om ett gnisslande ljud som kommer från under huven medan du vrider ratten åt vänster eller höger medan Fusion är igång. 2006 Fusion är utrustad med en servostyrning pump, men kan trissan för pumpen misslyckas efter 60.000 miles på grund av ett konstruktionsfel. Den skrikande är resultatet av servopumpen bältet gnugga eller halka på trissan. Denna fråga kommer bara bli värre tills pumpen är skadad eller raster bälte. Har denna fråga fastställas av en erfaren mekaniker.
2

Kontrollera din Fusion för problem styrande anpassning. Om din Fusion drar åt höger eller vänster under körning, kontrollera däckets slitbana. Om däcket visar tecken på ojämnt däckslitage, ta bilen till en erfaren mekaniker. De bussningar på de övre bärarmarna på 2006 Ford Fusion kan ha misslyckats. Även om du kanske tror att detta bör omfattas av en fabrik minns, är det inte. Du kommer också vill ha en fyra-hjulinställning gjort för dig på en däckverkstad efter styrarmarna har kontrollerats och ersatts.
3

Kontrollera om din Klimatanläggning blåser kall luft eller fungerar normalt. Ibland, luftkonditioneringsapparater förångarens temperaturgivare kommer fel eller misslyckas. När detta händer kommer din luftkonditionering fungerar inte normalt eller alls. Har detta problem fast med en Ford återförsäljare eller en erfaren mekaniker bekant med Fusion luftkonditioneringsapparater förångare temperaturgivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64101.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.