Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur du ändrar Främre stötdämpare på en 2001 Suburban

En stor fordon som Suburban kräver bra stötdämpare för en säker, smidig gång. De chocker på 2001 Suburban är separat från de församlingar rörskarvskenorna, så det är enklare att ändra dessa än på andra modeller. Det finns vissa mindre skillnader i exakt hur du ska ta bort och installera främre stötdämpare, beroende på om fordonet är två-eller fyrhjulsdrift. Byt båda stötdämpare samtidigt. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp Suburban främre änden med domkraft och stödja det på pallbockar. Ta båda framhjulen.
2

Placera domkraft under nedre länkarm som motsvarar den chock du är på väg att ta bort. Höj domkraften under armen för att ta fordonets tyngden av chocken.
3

Skruva loss stötdämparen övre monteringsmutter först om du har en två-hjulsdrift Suburban. Ta tag i skaftet med en skiftnyckel när du lossar muttern med en annan. Avlägsna metall hållaren och gummigenomföringen.
4

Ta bort den nedre muttern och bulten först på en fyrhjulsdriven modell. Ta del av vilken riktning bult poäng
5

Ta bort skruven /muttern på stötdämparen s andra änden -. Använda två skiftnycklar på en fyrhjulsdriven övre muttern precis som du gör på en två Fyrhjulsdrift - och ta bort stötdämparen
6

Sätt absorbatorn ersättare chock på plats på fjädring.. Montera muttrarna /bultarna i omvänd ordning för just din modell.
7

Sänk domkraft bort av styrarmen och överföra den till den lägre länkarm för det andra hjulet. Upprepa avlägsnande och steg installation för stötdämpare.
8

Anslut båda hjulen till Suburban och lägre fordonet bort av domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62815.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.