Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter bakluckan Release på en 2005 Chevy Tahoe

Den bakre luckan på en 2005 Chevrolet Tahoe har en utlösningsmekanism som ansluter till spärren och håller dörren stängd. Om denna lucka utgåvan misslyckas, då den bakre delen av Tahoe inte kommer att kunna öppna upp. Likaså om din baklucka frisättning sticker, så kan det vara ett tecken på att frisättning misslyckande är på väg. Byta den bakre luckan utsläpp bör ta cirka en timme att göra. Saker du behöver
Litet blad skruvmejsel
Interiörlister panel borttagningsverktyg
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement Baklucka frisättning
Visa fler instruktioner

1

Öppna upp luckan. Tryck på den lilla push stift placerade bredvid luckan med det lilla bladet skruvmejsel, ta bort resten av klippen som håller panelen på luckan med hjälp av inredningen verktygsstativ borttagning. Dra panelen bort den bakre luckan.
2

Avlägsna c-clip håller linan till den bakre luckan utgåvan med litet blad skruvmejsel. Koppla ledningarna till luckan med händerna. Unbolt bakre luckan frigivning från luckan med 3/8-tums Ratchet och uttag, ta sedan bort den från luckan.
3

Sätt ersättare utsättning Baklucka till fabriken plats och skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka kabeln med c-clip och litet blad skruvmejsel och anslut ledningarna på plats igen.
4

Tryck fronten på den bakre luckan med händerna. Skjut in de bakre push stift från panelen runt luckan spärren med händerna. Stäng luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62816.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.