Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Monteringsanvisning för My 2007 4Runner Sway Bar

Toyota 4Runner använder en krängningsstång för både de främre och bakre ändarna av fjädring. Dessa kallas även stabilisator barer eller barer rulle, eftersom deras syfte är att hålla fordonet stabilt så det inte kommer att välta vid skarpa svängar. De viktigaste komponenterna är baren själv, de länkar som kopplar den till ramen och bussningar. Installera en krängningshämmare på den här enheten kan innebära ersätta baren själv eller installerar den gamla baren med nya bussningar. Installationen är mycket likartad för båda ändarna av lastbilen. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Momentnyckel
Krängningshämmare
Sway bar bussningar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera truckens änden är ordentligt upp och stöds på pallbockar. Om den bakre änden höjs, se till att framhjulen är blockerade.
2

Sätt i gummibussningar på krängningshämmare, placera dem rätt upp mot barens bussningen propp.
Sida 3

Anslut krängningshämmaren s stödfästen till bussningarna och montera sedan bar på ramen (framsidan) eller axel (bakre) med hjälp av konsolerna, skärpa sina bultar med momentnyckel - 30 fot pounds på främre baren, 22 på baksidan.
4

Fäst krängningshämmaren länkar till baren vid varje ände, dra åt muttrarna till 52 fot pounds.
5

Anslut krängningsstång länkar till styrspindeln för en främre baren och dra åt muttrarna till 52 fot pounds, eller anslut dem till ramen för en bakre bar och dra åt dessa muttrar till 132 inch pounds.
6

Lower lastbilen utanför domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62848.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.