Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man ansöker Sikaflex till undersidan av en motorhuv

Sikaflex lim och fogmassa ger starka bindningar mellan underredet och komponenter motorhuv. Integriteten hos bindningen skapas av limmet beroende av korrekt förberedelse av både material i anslutning och en korrekt tillämpning av limmet till det gemensamma. Fett, smuts och rost kommer att störa bindningen mellan Sikaflex och karosskomponenter. Rengöring anslutningarna korrekt garanterar motorhuven och underredet av fordonet upprätthålla en fullständig bindning. Saker du behöver
ren trasa
Isopropylalkohol
Brukskniv
8d spik
Drop-in täta pistol
Kemiskt resistenta handskar
Visa fler instruktioner

1

Fukta en ren trasa med isopropylalkohol. Torka av fordonets underrede med fuktig trasa. Använd en ren del av fuktig trasa för att torka skräp från insidan av huven.
2

Skär en 45-graders vinkel på munstycket änden av ett Sikaflex rör. Skjut den spetsiga änden av en 8d spik i snittet Sikaflex slangbussningen. Skjut spiken genom tätningen placerad längst ner i munstycket.
3

Ställ öppnade röret i kroppen av en drop-in täta pistol. Tryck armen på baksidan av täta pistol mot röret av Sikaflex. Don kemikalieresistenta handskar.
4

Rikta den öppna änden av Sikaflex munstycket med motorhuven monteringsplats av underredet. Kläm drop-in täta pistol medan du drar den längs underredet. Torka bort Sikaflex från anslutningen med en handske finger.
5

Låt Sikaflex härda i 24 timmar innan du fortsätter arbetet på motorhuven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62814.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.