Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur vill kolla bränsletrycket i en 1998 Chevrolet

Bränslesystemet i en 1998 Chevrolet förlitar sig på rätt bränsle tryck för att säkerställa att gasen från tanken når motorn ordentligt . Den exakta mängden av tryckförändringar från motor till motor , men om du vet målet PSI för din Chevrolet motor , så du kan ta reda på om din bränslepump är att sätta ut rätt mängd genom att kontrollera trycket i systemet. Detta är inte en komplicerad process , och det kan göras på mindre än 10 minuter. Saker du behöver
Bränsletrycksmätare kit
skiftnyckel satt
Pen
Paper
Assistant
Visa fler instruktioner
1 < p > Pop huven . Leta upp porten bränsletrycket på bränsleskenan av motorn, som typiskt är placerad på förarsidan bakre delen av motorn , men kan också vara längs bränsleskenan på framsidan av motorn. Det ser ut som en Schrader- ventil , precis som påfyllningsventilerna på dina däck .
2

Anslut bränsletrycksmätaren till Schrader- ventilen och drag fast med hjälp av en skiftnyckel . Läs av trycket på manometern och skriv ner med papper och penna .
3

Sätt din assistent i förarsätet och starta bilen . Låt bilen gå på tomgång och anteckna numret på bränsle tryckmätare med papper och penna . Titta på mätaren för att se om det varierar , och notate hur mycket det fluktuerar upp och ner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61562.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.