Det bästa sättet att bli av med gamla plattor

Gamla plattor kan vara ett tungrott röra runt ditt hem eller projektets webbplats när de tas bort för att göra plats för nya plattor. Ren, relativt oskadade plattor inte konstruerade för asbest kan ha ett andra liv som skulptur eller som andra dekorativa bitar. Men om ditt kakel är trötta och skadas vid demontering och består av inget annat än skräp, det finns sätt att göra sig av med dem på rätt sätt. Municipal Waste /återvinningsanläggning

Kontakta din lokala kommunala avfallshanteringen eller återvinningsanläggning och att bedöma deras policy avseende bortskaffande av gamla plattor, som faller under kategorin av byggavfall. Nästan alla offentliga avfall och återvinning byråer accepterar byggavfall, även om många ut en avgift för tjänsten. Det finns oftast en gräns på bruttodräktighet en kund kan få till en avfallsanläggning på en gång, och de flesta betalt per ton.
Annonser

gamla keramiska plattor som överlever borttagning och är särskilt tilltalande för ögat kan leva ett andra liv som skulptur eller gård konst. Flera trädgårdar i den amerikanska västern är detaljerade med gamla kakel med tanke på dess överflöd i lokal konstruktion. Flera fann-objekt konstnärer arbetar med gamla kakel som sitt medium för att bygga mosaiker, skulpturer och gård och trädgård konst. Placera en annons i den "fria" i din lokala papper eller på nätet kan samla intresse från en individ eller grupp som söker gratis material. Återanvända kakel i ett kreativt projekt är också bra för miljön.
Överväganden

Nästan alla golvplattor tillverkade mellan 1960 och 1985 innehöll asbest. Asbest är ett farligt fiber som orsakar allvarlig sjukdom efter långvarig exponering. Om ditt hem byggdes eller renoverades under denna period, kontakta en upphandlande professionell att avyttra kakel för dig, eller vidta åtgärder för att skydda dig själv innan du tar bort materialet. Asbest kakel måste blötläggas i vatten innan de tas bort. Till skillnad från konventionella keramiska plattor, bör asbest kakel inte återanvändas efter avlägsnande på grund av sin giftighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98194.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.