Hur man väljer däck till fälgar

Att välja rätt däck till fälgar eller fälgar på din bil är viktigt att säkerställa en korrekt och säker drift av fordonet. Det är ett säkert kort för att bo med samma märke och storlek däck som kom med bil från tillverkaren. När du växlar till ett annat däck varumärke, se till att det är jämförbart med fabriken originalen i fråga om hastigheter och belastning. Saker du behöver
Original däckstorlek och betyg
Range av däckdimensioner för fälgar
Visa fler instruktioner
1

överväga utformningen av däcket för fälgar. Se till att däckets slitbana ger god hantering, speciellt på våta vägar. Fyra-hjulsdrivna fordon behöver däck som utformats för att gripa en mängd olika terräng. Sätta säkerheten före utseende.
2

Utvärdera garanti för däcket. Beroende på tillverkare, kommer garantin varierar från däck till däck. Ta hänsyn miles omfattas av garantin, hur en ansökan görs och hur garantin ska uppfyllas av företaget. Det belopp som täcks av vissa företag minskar då körsträcka ökar.
3

Jämför priser och funktioner i däcken. Många butiker har nu däck till salu. Prata med däck butiker, stora butiker box och köpa klubbar, såväl som online-återförsäljare, för att få de bästa priserna. Se upp för försäljning, särskilt de med fri däck montering och balansering eller buy-3-få-en-fria specialerbjudanden.
4

köpa däck från välrenommerade återförsäljare. Se till däcken inte har lagrats under långa tidsperioder som kan påverka hållbarheten hos däcket. Besök butiker och titta på på inneliggande lager, om möjligt, för att se om däcken ser nya.
5

Prata med människor som nyligen har köpt däck. Word of mouth är en bra källa till information när det gäller däck och fordonsindustrin i allmänhet. Folk är glada att berätta om ett bra pris och service, och ännu gladare att berätta när de fick dåliga produkter eller tjänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98081.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.