Hur du ändrar navkapslar

Ibland kan en bil är inte komplett utan blixt och stil specialitet hjulkapseln. Även känd som navkapslar eller hjulsidor, är hjulkapseln den dekorativa skivan i mitten av din bil däck som hjälper till att täcka oattraktiva, ofta fet, mitt i ditt hjul. Om du funderar på att få lite klass till din bil, eller bara ersätta en saknad navkapsel, kan installera nya navkapseln vara din biljett till elegans. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Hylsnyckel
Ny hjulkapseln
Visa fler instruktioner Review bort din nuvarande Hubcap
1

Titta på vägg av din bil. Runt kanten kommer att vara en uppsättning siffror. Vid slutet av denna uppsättning kommer du att se en R följt av ett nummer mellan 13 och 17. Detta nummer kommer att vara storleken på ditt nya navkapsel om du vill köpa en ny stil av trim.
2

bort navkapsel. Stadigt grepp sidorna, dra navkapsel bort från däcket. Om hjulkapseln inte lossna av däcket, använd hylsnyckel i dina däck-byte kit att ta bort bulten närmast luftventilen eller bända bort försiktigt med en skruvmejsel.
3 < p> Titta på baksidan av navkapsel. Det kommer att finnas ett antal mellan 7 och 15 tecken långt. Detta är den del identifikationsnummer om du vill ersätta navkapsel med samma trim du för närvarande har.
4

Beställ dina navkapslar. Du kan köpa navkapslar via din lokala bilhandlare, auto-delar butik eller på en online specialitet butik (se referenser).
Byt hjulkapseln
5

Ta bort gamla navkapslar. (Se steg 2 i avsnitt 1).
6

Passa in den nya navkapsel. På den inre metallringen på din nya navkapsel, hittar du en rund strecksatsen. Linje upp detta med däckets ventil.
7

Skjut det nya hjulet trimma i. trim bör snäppmonteras.
8

Testa trim för att se till att det är korrekt installerad genom att försiktigt jiggling det. Om navkapsel lossnar, ansluter den igen och försiktigt knacka den på plats.
Förhindra framtida missöden
9

Kontrollera dina navkapslar när du har arbete på din bil till se till att de installeras korrekt.
10

Håll dina däck borta från trottoarkanten. Borsta upp mot trottoarkanten kan repa din hjulet trimma eller slå dem löst.
11

Kontrollera dina däck. Om samma navkapsel håller falla av, kontrollera plåtfälg av dina däck för spår som kan störa en säker passform för din hjulkapseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98032.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.