Hur man installerar OEM Dimljus

De flesta bilar idag komma med OEM dimljus redan installerat från fabrik. Oändligt användbar, projicerar de en ljusstråle nära marken, under tung dimma som kan skymma din vision när du använder traditionella strålkastare. Om din bil inte är utrustade med dimljus, ta hjärta. Om du har grundläggande gör-det-själv-färdigheter, installera ett ljus par dimljus är ett relativt enkelt projekt. I själva verket kan många applikationer åstadkommas på bara några timmar. Saker du behöver
OEM dimljus kit Review, en reparationshandbok för din bil
Grundläggande fordonsindustrin handverktyg
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta borta från trafik och dra åt parkeringsbromsen. Skjut under fronten på bilen så att du kan nå baksidan av stötfångaren. Montera husen dimljusen på undersidan av stötfångaren, i nedre luft dammen. Det kommer sannolikt att bli ett monteringshål för dimljusen redan i stötfångaren. Allt du behöver göra är att bifoga dem.
2

Mata ledningarna dimljuset bakåt och upp genom motorrummet längs förarsidan fender så att den är ur vägen för värme och rörliga delar . Kör den röda kraftledning till den positiva batteripolen, och den svarta jordledningen till den negativa terminalen eller till en närliggande ram jordpunkt.
3

Mata omkopplaren dimljus genom brandväggen. Den bästa platsen för detta är troligen på styrlänkaget - åtkomsthålet blir störst där med en gummistövel för att hålla ute fukt
4

Sätt strömbrytaren i lager byggform på. instrumentbräda. OEM dimljus kit kommer att innehålla instruktioner i hur man korrekt montera switch med lager monteringsverktyg. Denna hårdvara varierar från bil till bil, utan två är likadana. Fäst kablarna till switchen enligt tillverkarens anvisningar.
5

Test dimljusen, sedan parkera bilen cirka tio meter från en garageport eller vägg och justera lamporna så att de är jämna och projicera en balk ungefär en till två meter upp på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86360.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.