Hur får man en Funktionshindrade License Plate i Illinois

Att få en registreringsskylt som visar din bestående invaliditet i Illinois är en bris. Bara besöka Illinois 'statlig hemsida, ladda ner ett program, lämna din personliga information, ta den till din läkare för kontroll och skicka den till få din fasta plattor funktionshinder licens. Instruktioner
1

Logga in på Illinois '"Cyber ​​Drive Illinois" hemsida cyberdriveillinois.com.
2

navigera på webbplatsen för att hitta information om plattorna funktionshinder licens genom att klicka på "Institutioner", "Vehicle Services", "registreringsskyltar", "Standard License Plates" och "personer med funktionshinder." Addera 3

Läs om tillgängligheten, arvodesfrågor och därtill hörande behörighetskrav med att skaffa en "personer med funktionshinder" registreringsskylt.
4

Hämta en certifiering från webbplatsen.
5

Ta certifiering blanketten till din läkare och få honom att fylla ut den första sidan verifiera och beskriver ditt funktionshinder.
6

slutföra den andra sidan av certifiering blanketten och ange din önskan om ett funktionshinder registreringsskylt, tillhandahålla personlig information som ditt namn, kön, födelsedatum , adress och förarens licensnummer. Skriv under och datera ansökan.
7

Bestäm om du vill att specialitet eller personliga skyltar funktionshinder licens. Ladda motsvarande formulär från cyberdriveillinois.com hemsida och fylla i dem, anger vilken typ av design eller meddelande som du föredrar på dina tallrikar.
8

Mail Formulär för certifiering, kontroll och alla andra tillämpliga pappersarbete till statssekreterare, personer med funktionshinder License Plates /Plakat Unit, 501 S . Second St, Room 541, Springfield, Illinois 62756.
9

emot dina tallrikar funktionshinder licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87750.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.