Hur man installerar projektor strålkastare på F-150

Korrekt fungerande strålkastare är viktiga för körning på natten. Nästa generation av strålkastare kallas projektion strålkastare. De använda glödlampor är L.E.D. och linserna på strålkastaren fokusera ljuset på ett mer exakt framåt mönster än traditionella strålkastare. Projektor strålkastare kit kan hittas på nätet börjar runt $ 150 för endast strålkastarhuset och $ 400 för kompletta monteringssatser (2010 prissättning). Saker du behöver
Ratchet uppsättning
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Eltejp
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på F150 och koppla den negativa polen på batteriet med en hylsa och spärrskaft. De flesta nyare F150s använder en 9/16 tums terminal bult att fästa elkablar till batteriet.
2

Ta stänkskyddet på framsidan stativbalk. Det finns 6 gummi Phillips-head stift som håller stänkskyddet på plats. Använd en kryssmejsel för att ta bort stiften. Addera 3 p Det finns också tre 10mm bultar som måste avlägsnas från varje strålkastare. Dessa tre skruvar fast strålkastarhuset till kroppen av fordonet. På ovansidan av varje strålkastarhuset finns det också en plast låsklämma som också säkrar strålkastaren till kroppen. Använd en platt skruvmejsel och försiktigt bända fliken löst.
4

Ta bort varje hus fabriken strålkastare från fordonet. Titta på baksidan av varje hölje och använda handen för att lossa de elektriska anslutningarna från baksidan av huset.
5

Placera projektorn strålkastare montering intill den öppna strålkastare facket så att elektriska anslutningar kan vara etablerad. Projektorn strålkastare har en extra rad med lampor som inte är närvarande på fabriken strålkastarenheten. Dessa extraljus måste ha strömkabeln skarvade in i fabriken ledningsnätet. Matcha upp trådarna svart till svart och vit till vit. Ta bort en liten del av den skyddande gummibeläggning för att exponera metall ledningar på ledningsnätet. Tvinna från strålkastaren i ledningsnätet. Vira samband med eltejp eller liknande material för att skydda skarven.
6

Skjut lökarna i kontakterna och sätt in dem i den nya strålkastarhuset. Sätt i strålkastarhuset på plats på F150. Var noga med att plasten låsfliken är stadigt på plats och låses fast. Montera de tre 10mm bultarna genom nya strålkastarhuset så att den är ordentligt fastsatt på kroppen.
7

Upprepa steg 5 och 6 på den andra strålkastare församling.
8

Installera om stänkskyddet med de ursprungliga 6 plåtskruvar och Phillips-skruvmejsel. Gör justeringar av projektionen av strålkastarna vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88295.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.