Hur du ansluter en Seven-pin hona Trailer Plug

En sju-stifts hona trailer kontakten på din bil ger ström till en släp. Pluggen är nödvändig för att ge ström till släpets lampor, blinkers och elektriska bromsar. Ledningar en sju-stifts hona trailer plug kräver anslutning av olika elektriska trådar tillsammans. För att göra detta måste du använda rätt verktyg och utrustning för att slutföra uppgiften. Du hittar sju stift kvinnliga trailer pluggar på en lokal auto leverans butik. Saker du behöver
Wrench fräsar
Wire
sidavbitare
Butt kontakter
Tänger
eltejp
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort den negativa batterikabeln från terminalen på batteriet med skiftnyckel.
2

Skär de elektriska ledningar som är anslutna till befintliga ledningar kontakten med avbitare. Anteckna där trådarna fästa på kontakten. Addera 3

Strip en fjärdedel av en tum av isoleringen från varje av de elektriska ledningarna med kabelskalaren. Detta måste också göras med trådarna på din nya sju-polig släpvagn plugg.
4

in den gröna ledningen på sju-poliga släp kontakten i ena änden av en butt-kontakt. Sätt i tråd som ankommer på den högersväng signalen till den andra änden av skarvförbindning. Crimp skarvförbindning med tång för att fästa ledarna.
5

Fäst gula ledningen på sju-poliga släp kontakten till kabeln för vänster blinker. Upprepa detta steg för den vita ledningen på sju-poliga släp kontakten och jordledningen på släpet.
6

Fäst den bruna kabeln på sju-poliga släp kontakten till kabeln för positionsljus . Upprepa detta steg för den blå kabeln på sju-poliga släp kontakten och tråd för den elektriska bromsen styrenheten.
7

Fäst den röda tråden på sju-poliga släp kontakten till tråd för batteriet . Upprepa detta steg för lila ledningen på sju-poliga släp kontakten och tråd för den omvända ljus.
8

Wrap en remsa av eltejp över varje butt kontakterna. Linda en remsa av tejp runt ledningarna för att fästa ihop dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89572.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.