2002 Chevy TrailBlazer Struts Tutorial

Den främre hjulupphängningen på vissa modeller av en 2002 Chevrolet Trailblazer använder en strut. Stöttan har en spole runt det som bestämmer markfrigången av fordonet, medan stöttan dämpar attraktionen. Om strut misslyckas, då fordonet blir svårt att sluta, kommer hantering lida och åkkomfort kommer att drabbas. Ta bort och byta stagen tar omkring och timme per sida att göra. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
2 Jack står
Tire skiftnyckel
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Hex- huvud nyckel set
Fjäderkompressor kit
ersätter struts
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och chock bakhjulen. Lyft framänden med domkraften och placera pallbockar under ramen på vardera sidan. Ta bort de främre hjulen med ett däck skiftnyckel och ställ dem åt sidan.
2

unbolt staget från fjäderben på ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt botten av fjäderben från nedre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra strut ur främre hjulupphängningen.
3

Montera fjädern kompressorer på fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt topplatta på stöttan med en U-nyckel och en hex-head nyckel. Dra staget ut från botten av spolen med händerna.
4

Installera det nya fjäderben på spolen och locket med händerna. Montera locket på staget med en hex huvud nyckel och en skiftnyckel. Ta bort strut kompressorer med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Montera stagen i framvagnen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt tillbaka framhjulen med däck skiftnyckel och sänka bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89410.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.