Ansa Stainless Exhaust Tips

Ansa är ett italienskt företag med en lång tradition av att göra OEM (Original Equipment Manufacturer) avgassystem för high-end företag som Ferrari, Alfa Romeo och Triumph. Ansa rostfria avgassystem tips är en del av Ansa s high-end Silverline produktlinje. Dessa tips gör ett bra komplement till någon bil eller lastbil avgassystem, med sin attraktiva finish och långsiktig hållbarhet. Söka efter och installera Ansa avgassystem tips är en relativt enkel process. Stilar och storlekar
p Alla av Ansa s rostfritt stål tips avgaser är mycket polerade till en lysande spegel finish. Spetsarna finns i ett omfattande utbud av olika utseende och storlekar för att passa bilen du har. Outlet former innefattar runda, ovala, kvadratiska och rektangulära. Du kan få en skarpkantad öppning eller en avfasad öppning, där metallen kröker tillbaka vid kanten av spetsen. Det finns också enstaka utlopp tips samt dubbla tips utlopp för en mer sportig look. Ansa erbjuder också DTM-stil tips, som funktionen uppåtvända öppningar, en look som är inspirerad av europeiska åkare Touring Car.
Inköp

Ansa har en hemsida speciellt för deras Silverline rostfria avgassystem tips där du kan bläddra igenom och sedan beställa slutrör i ditt val (se Resurser). Du kan också besöka företag som Amazon eller Jegs (se Resurser) där de har ett urval av Ansa avgassystem, även om de kanske inte har varenda tips som Ansa erbjuder. EBay är en annan stor satsning för Ansa rostfria avgassystem. Lokala autoparts butiker som Pep Boys brukar också fylla några olika Ansa tips och kan beställa någon stil om de inte har den i butiken. Slutligen kommer lokala ljuddämpare butiker kunna source Ansa tips för dig.
Installation och skötsel

flesta Ansa avgassystem tips kan skruvas på i ett fåtal minuter med en skiftnyckel eller en socket. Helt enkelt placera spetsen där du vill ha den och sedan dra åt bulten på avgasröret. Om spetsen sticker ut för långt, kan du ha det trimmas och svetsas på med ett avgassystem butik. Använd en hög kvalitet i rostfritt stål metall polish för att hålla din Ansa tip söker nytt för många år framöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88076.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.