Vad är en integrerad strålkastaren?

Automotive strålkastare använder en lampa, reflektor och en lins för att producera en ljusstråle fokus på vägen framför bilen. Det finns två inställningar, låg-balkar som fokuserar på vägen rakt framför bilen och hög-balkar som fokuserar ljuset längre väg. Konfigurationen av lampan, reflektorn och linsen kan antingen vara integrerad (eller förseglade) eller komposit (modulär). Lampor

Automotive strålkastare oftast använda halogenlampor, där en volframtråd är inkapslad i ett glas kuvert fyllda med halogen. När elektricitet passerar genom glödtråden det blir varmt och lyser ett ljus vit. Den halogen skyddar volfram från förbränning och gör det möjligt att få mycket varmare än andra gaser skulle tillåta. Det finns också xenon lampor som löper en extremt hög spänning ström genom xenon gas, som blir upphetsad och lyser med en ljus ljusare än en vanlig halogenlampa. På grund av de nödvändiga högspända system, xenon lampor är dyrare än halogen.
Reflexer

Reflexer sitter bakom lampan och tjänar till att samla in allt ljus genereras från lampan och skickade det vidare till linsen. I system där det finns en separat lampa för helljus och halvljus, bestämmer inriktningen av de olika lampor i reflektorn riktning ljuset kommer att lysa.
Beams

linser fokuserar ljuset reflekteras från lamporna i balkar som pekar på vägen. Linserna är utformade för att fokusera ljuset in i området där bilen kommer att köra, men för att inte förlora ljus till vänster eller höger om där bilen är på väg. Höga balkar punkt längre ner på vägen, men bör inte användas vid mötande trafik är runt så de andra förarna kommer att kunna se.
Integration

När lins, lampa och reflektor är integrerade i en enhet, kallas det en integrerad strålkastaren. I detta system, om lampan brinner ut, måste hela enheten bytas (om inte annat anges av tillverkaren). Ett integrerat balksystem kan ventileras för att låta den varma luften från lampan för att avsluta (detta kan leda till kondens i systemet, vilket är helt normalt). Ett integrerat balksystem som inte är portad kallas en sealed beam strålkastare. Detta system bör inte utveckla kondens, om den gör det, det finns ett fel, och det bör ersättas. Ett system som inte är integrerad kallas en komponent Strålkastarsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88988.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.