OSRAM Night Breaker Specifikationer

En av de två största globala lampa och företag belysning i världen, blev OSRAM grundades i Tyskland 1906. Den producerar idag ett brett sortiment av produkter bil belysning, från strålkastare lampor till inre konsolen lyser. Night Breaker Plus lampor är halogenstrålkastare som lovar vitare ljus, ökad synlighet och en längre livslängd. OSRAM erbjuder fem typer av Night Breakers. Spänning och Effekt

All Night Breaker modeller har en testspänning på 13.2 volt, även om de använder i genomsnitt 12 volt i praktiken. Dessa lampor använder 55 watt. Addera Base

Varje Natt Breaker ljus har en annan typ av ljus "bas", som är den metall pjäs som ljuskällan sitter på och ansluter till strålkastaren porten på bilen. H1 Night Breaker använder ett P14.5s använder H3 a PK22s, använder H4 en P43t, använder H7 en PX26d, och H11 använder en PGJ19-2.
ECE Godkännande

FN: s ekonomiska kommission för Europa, eller ECE, skapar regler som standardisera fordonen för att förbättra säkerheten för fordon och underlätta den internationella handeln. Alla OSRAM Night Breaker lampor är "E1" godkänd. "E" anger att de uppfyller ECE-föreskrifter, och "1" indikerar att de är tyska, vilket allmänt anses vara en garanti för fina hantverk i bilen delar branschen.
Funktioner

Night Breakers lovar 90 procent mer ljus, en 35-meters lång stråle, och 10 procent vitare ljus än vanliga lampor. De har en förlängd ljuskägla, blå ringen beläggning för mindre reflexer och ett silver lock för en estetiskt tilltalande design. Dessa lampor pionjärer också en ny tråd design med en optimal andel av största gas fyllning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88653.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.