Hur man installerar en mjuk tonneau Cover

En korrekt installerad insynsskyddet skyddar objekt som lagras i din lastbil säng och förblir på plats under alla körförhållanden. Äldre typer av mjuk tonneau täcker krävs professionell installation för att säkerställa den snaps som höll den på plats förblev fäst till botten av lastbilen. Dagens nej-borr mjuk tonneau omfattar inte kräver de specialiserade verktyg som behövs för att installera snaps och ta bort snabbt när du behöver använda flaket för att dra stora material. Saker du behöver
Marker Billiga 3 C-klämmor
Gummiklubba
1/2-tums socket
3/8-tums spärrskaft
Visa fler instruktioner

1

Ställ sidoskena stöd av insynsskyddet i pickup sängen med ändarna märkta "Front" mot hytten på lastbilen. Håll förarens stöd sänggrind mot flaket järnväg.
2

Rikta en öppen C-klämma med framsidan av sidostöd järnväg. Skjut klämman över stöd och sänggrind flänsar - sitter på undersidan av skenorna. Stäng klämman för att hålla samman de två delarna. Installera en andra klämma nära slutet av stödskena och en tredje klämma nära mitten av skenan. Knacka stöds skenan med en gummiklubba tills skenan sitter jämnt ensam pickup sängen.
3

Slide en klämenheten över flänsarna nära varje säkrade C-clamp. Dra åt klämenheterna genom att vrida bulten medurs med en 1/2-tums socket kopplad till en 3/8-tums spärrskaft. Upprepa processen för fastspänning, anpassa och säkra att installera passagerarestång sidostöd.
4

Placera rullas upp mjukt insynsskyddet över säkrade sidostyckena med flik av material som sträcker sig från rullen mot lastbilshytt. Ställ den rullade delen av fliken över den främre skenan i lastbilens flak. Dra tillbaka indragningskedjorna fjädrar bort från hytten. Skjut klämmorna i de insänkta områden på framsidan av varje sida skena.
5

Rulla ut insynsskyddet. Tryck på sidorna på locket tätt åt sidan järnvägen att ansluta kardborrefäste ansluten till både sidoskena och botten av insynsskydd. Skjut tillbaka klämman på urtagen som finns på baksidan av varje säkrade sidoskena att slutföra installationen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89427.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.