Hur Wire jag en 2002 Land Rover för en Trailer

I 2002 års modell, var Land Rover producerar tre modeller:? Discovery II, Freelander och Range Rover P38. Av dessa modeller, är Range Rover det bästa alternativet för tunga bogsering. Alla Range Rover modellerna är konstruerade för bogsering och har tunga chassi, axlar och tåg kör likvärdiga eller överlägsna de typiska på 3/4-ton lastbilar. Motorn levereras som standard med svår-duty olja och kylare transmissioner - Komponenter endast tillgängligt som en del av en valfri tunga släp paket på de flesta andra märken. Amerikanska Land Rover återförsäljare inte säljer selar för anslutning av en dragkrok, gör kabeldragning för en släpvagn ett komplicerat projekt. Saker du behöver
dragkrok med särskild sele
Skruvmejsel
Converter Review Wire strippor
Lödning kit
Shrink-wrap kit
Relay
Saxar

Visa mer instruktioner
1

installera ledningar på en Land Rover Discovery II genom att köpa och montera en eftermarknaden sele avsedd för fordonet. Leta pluggen kvar av Land Rover för generalagenten installationen av dess originalet (OEM) sele genom att ta bort locket klipps på plats till höger om bagageutrymmet och letar efter en lös kontakt, vanligtvis en vit pjäs tejpade vävstolen utfodring till baksidan av baklyktan.

Installera ledningar på en Land Rover Freelander genom att köpa och montera en generisk eftermarknaden sele avsedd för hård-ledningar till en 12-volts fordon. Lokalisera de trådar du måste skarv bakom passagerarsidan baklyktan genom att använda en skruvmejsel för att ta bort ett svart plast hölje till höger om lastrummet ovanför verktyget lagerutrymme.

Installera ledningar på en Land Rover Range Rover P38 genom att köpa och montera en eftermarknaden sele avsedd för fordonet. Leta pluggen kvar av Land Rover för generalagenten installation av sin OEM sele genom att ta bort bottenplattan som täcker reservdäck, då panelen som täcker förvaringsfacket under höger bakruta, då den vertikala panelen omedelbart bakom baklykta . Alla dessa paneler snäpps enkelt ur sina lägen. Pluggen fäster via en kort sele till de ledningar som betjänar bakljus klustret.
2

Installera en konverterare för att göra det möjligt för brittiska stilen oberoende trådbunden fabriken vävstol för att driva den amerikanska stilen gemensam-wired trailer lampor. Använd tråd strippor att ta bort 1/2 tum av isoleringen från varje tråd som skall sammanfogas, tvinna trådarna ihop parning färgkoderna enligt anvisningarna, använd en lödning kit för att göra kopplingar och sedan använda en shrink-wrap kit för att isolera fogarna. Addera 3

Beakta kabeldragning som medföljer omvandlaren, som normalt håller på att vänster blinkers fungerar via en röd tråd och fäster den gula ledningen på converter, fungerar högersväng signal via röd /svart pinstripe tråd och fäster den gröna kabeln på omvandlaren, sidoljusen fungerar via en grön tråd och attaché till den bruna kabeln på omvandlaren, bromsarna fungerar via en grön /svart kritstreck tråd och fäster den röda kabeln på omvandlare och jordledningen är en blå tråd som fäster den vita ledningen på omvandlaren.
4

Följ tillverkarens instruktioner för att installera ett relä för att ge ström till extraljus monterade på trailern. Reläet använder bilens fabriksmonterade vävstol som signaleringsströmmen men driver släpets lampor från en separat strömkälla, vilket förhindrar ytterligare lamporna på släpet från blåsa säkringar avsedda enbart för att köra fordonet tänds.
5

Dra ledningsmattan till närheten av fiberkabel paketet. Land Rover tillhandahåller typiskt ett hål för utträde av en dragkrok sele i den bakre sidostycket av sina fordon, som tätar via en gummipropp. Till rutt trådarna utanför, trycker proppen ur sitt hål, använd sax för att klippa ett "V"-formad skåra i tappen, glida selen i skåran och sedan ersätta proppen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89122.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.