Hur man installerar en Honda Ridgeline Splash Guard

Honda Ridgeline är en fyrhjulsdriven bil konstruerad för att fungera som en pick-up truck samt en personbil. Dessa fordon kan sparka upp en massa lera av bakhjulen, vilket kan leda till baksidan av fordonet för att bli smutsig. Ett sätt att åtgärda detta är att installera ett par stänkskydd på de bakre hjulhusen. Denna process bör ta ungefär 15 minuter att göra för varje sida. Saker du behöver
Stänkskydd kit
kryssmejsel
Litet blad platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt utanför bilen så att du är vänd förarens däckets sida bak. Ta bort de två självgängande skruvarna från den undre halvan av stötfångaren med en Phillips-skruvmejsel.
2

Titta under stötfångaren och lokalisera enda klipp som håller det inre fender till chassit. Ta bort klippet genom att dra ut i mitten av klippet med den lilla bladet platt skruvmejsel. Ta klippet ur framskärmen och kassera den.
3

Håll stänkskyddet fram till fender. Installera den självgängande skruvarna som följde med satsen med Phillips-skruvmejsel. Installera det nya klippet som följer med kitet i det nedre fästet med händerna, trycka in stiftet i mitten av klippet med tummen.
4

Upprepa steg 1-3 för passagerarsidan av Ridgelinen och resterande stänkskydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89142.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.