Hur ansluta Dimljus till ett batteri

Dimljus är ett mycket vanligt tillägg eftermarknaden tillbehör, speciellt om du reser i dåligt väder eller på natten ofta. Dimljus belysa området direkt framför bilen, fylla i det tomrum som bilens ordinarie halvljus-strålkastare. Dimljus kit finns i bildelar och lågprisbutiker och komma med vägbeskrivningar. När det blir dags att koppla ström till dina dimljus, de flesta riktningar råda dig att ansluta till pluskabeln på bilens batteri utan att gå in i detalj. Att veta hur man korrekt att ansluta dina dimljus till bilens batteri skapar en proffsig installation. Saker du behöver
Kabelskalare
Säkringshållare knacka
Tänger
Kontinuitet testare
Säkring avdragare
Dimljus säkring
Visa fler instruktioner

1

Leta bilens säkringsbox under instrumentbrädan på förarsidan av bilen eller under huven nära brandväggen. Ta bort locket på säkringsboxen, och ställ den åt sidan.
2

Strip ¼ tum av isoleringen från änden av strömkabeln för dina dimljus med en kabelskalare. Öppna käftarna hos strippa, och placera den över änden av tråden? Tum från änden. Kläm ihop handtaget tillsammans, och skjut stripper mot slutet av tråden för att ta bort isoleringen.
3

Sätt dimman tråd lampstyrkan som har rivits i slutet av skarvförbindning på en säkringshållare kran. Crimp slutet av skarvförbindning ned på tråden med en tång så att tråden inte kan dras ut.
4

Använd en kontinuitet testare att hitta en befintlig säkring i säkringsdosan som har ström. Anslut squeeze klämma på testaren till ren metall, såsom ramen arbeta under instrumentpanelen, för att jorda testare. Tryck metall spets testaren in kontakterna i varje säkring tills handtaget på testaren tänds, vilket indikerar ström. Kontrollera att säkringen du har valt tillräckligt har strömstyrka för att hantera dina dimljus. Kontrollera instruktionerna som följde med dimljus för att bestämma strömstyrka dina lampor.
5

Ta bort säkringen du har valt från säkringsdosan med en säkring avdragare. Skjut de utskjutande kontakter på säkringshållaren kranen i säkringscentralen i stället ett av säkring du bara bort. Tryck säkringen din tagits bort i den första positionen på säkringshållaren kranen så att den ursprungliga kretsen fortfarande fungerar.
6

Skjut en säkring med högre strömstyrka som rekommenderas av din dimljus tillverkare i det andra spåret på säkringshållaren kranen. Sätt tillbaka locket på säkringshållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88315.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.