Hur man installerar en lastbil Cap

Lastbil caps inte bara lägga estetiska värde till din pickup truck, de kommer också väl till pass genom att hjälpa till att säkert bära dyrbara last eller göra camping enklare. Truck mössor är utformade för specifika märken och modeller av lastbilar för att passa korrekt. Var noga med att köpa rätt tak för din lastbil. Kvalitet lastbil caps kommer med sina egna aluminium klämmor och inte kräver borrning i sängens att säkra dem. Nyare lastbil caps har en hög montera bromsljus och några har invändiga lampor som kan kräva borra ett tillräckligt litet hål för att köra ledningar till den bakre bakljusaggregat. Saker du behöver Truck mössa och hårdvara
stor filt
Helper /Assistent Review Självhäftande skum weatherstripping (enkelsidig) katalog Ratchet och Hylsnyckelsats
handborr och borr
Wire rumpa kontakter
Kabelskalare /cutter
Visa fler instruktioner
Hur man installerar en lastbil Cap
1

Sprid en stor filt ut på en mjuk yta som en gräsmatta eller obelagda ytan.
2

Låt en medhjälpare hjälpa ditt vända lastbilen locket över på sin topp och på ytan av filten.
3

Applicera det adhesiva skummet weatherstripping till kanterna runt hela botten av lastbilen locket utom den bakre dörr /fönster. Se den klibbiga sidan går till locket botten. Gå typ av lastbil du har. Vissa modeller kan ha en lägre sänggrind placerad bakom hytten på lastbilen som kommer att kräva extra stoppning för att fylla i avståndet gapet.
4

Öppna bakluckan på din pickup.

5

Har assistenten hjälper er vända tillbaka locket över och försiktigt placera den på botten av lastbilen. Var noga med att titta på dina fingrar. Promenad med locket anpassas ordentligt eftersom det kommer att ligga på flaket och närma lastbilen bakifrån, med var och en av er på vardera sidan av locket. Gå framåt tills du kan vila locket på sängens.
6

Rikta in locket på flaket.
7

krypa in i baksidan av pickup med två av aluminium hårdvara klämmor. Passa klämmorna så nära framsidan av flaket som möjligt och dra dem med Ratchet och en socket. För nu, bara göra dem för hand om de behöver justeras när du flyttar längs med stegen för att installera.
8

Stäng bakluckan för att se bakrutan av locket kan stänga ordentligt. Om det behövs, göra justeringar locket anpassningen. När du har uppnått rätt inriktning, bör du kunna stänga bakrutan och tillämpa låsanordningen i handtaget.
9

krypa tillbaka in i baksidan av lastbilen med de två kvarvarande aluminium hårdvara klämmor. Placera klämmorna så att de är så nära den bakre delen av lastbilen som möjligt på sängens och dra åt ordentligt med Ratchet och uttag.
10

Dra ned de två främre klämmorna ordentligt.

11

Borra ett litet hål, om nödvändigt, nära den vänstra bakre bakljusaggregat. Gör hål stort nog att passa ledningar av locket.
12

Thread locket tråden i hålet, sedan bort den bakre bakljusaggregat från lastbilen att lokalisera ledningar. Leta bromsvajern att klippa, band, och rumpa anslut höga mount bromsljuset. Leta reda på rinnande ljus tråd (om tillämpligt) för att klippa, skala, och rumpa koppla ljuset cap inre till. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87876.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.