Hur man installerar ett Bosal dragkrok

Bosal-Oris är ett europeiskt eftermarknaden delar företag specialiserat på dragkrok utrustning för high-end sportbilar och super-sedaner. Deras produkter är utformade för att döljas när den inte används, för att inte störa den ursprungliga flödet av bilens form. Ett bra exempel på detta är tryckknappen elektronisk tillbakadragande skumt för Porsche Panamera. De missöden är mycket high-end, låsbara, byggd med integrerad elektronik och är specifika för bilmodeller, så ingen borrning eller svetsning är nödvändig. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench
Skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Gummiklubba (tillval) katalog Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Ta bort den bakre stötfångaren och, om nödvändigt, de bakre panelerna fender av dragfordonet. Beroende på fordonet, innebär detta vanligen med hjälp av en socket set och skiftnyckel för att ta bort bultarna som håller stötfångaren fästen i chassit utanför rälerna. Vid behov, lossa skyddspanelema genom att ta bort plåtskruvar eller Torx-skruvar som håller den på plats. Placera kroppsdelar där de inte kommer att skadas, och hålla fästelement säker.
2

Följ tillverkarens installationsanvisningar för din specifika bogsera paket /fordonskombination. Vanligtvis innebär lyfta tvärbalken bar på plats mellan chassit utanför rälerna. Passformen ska vara så precisa att dragkroken kvar i läge när knackade på plats med en gummiklubba. Det är viktigt att placera hitch så att mottagarens öppning pekar nedåt.
3

Fäst hitch till chassit skenorna med hjälp av bultar som ingår i satsen. Dra dem till tillverkarens rekommenderade åtdragningsmoment med momentnyckel.
4

Anslut integrerade kablaget till bilens redan existerande bogsera paket kabelnät. Konsultera din instruktionsbok för sin plats på ditt fordon. I många fall är selen bakom eller inuti en av baklyktorna eller under en kåpa i stammen. Montering sker vanligen genom att knäppa de två plast Terminalanslutningarna tillsammans.
5

Installera alla avsnitt som du tog bort.
6

Installera svanhals dragkula genom att sätta sin fyrkantiga änden in mottagaren på undersidan av skumt, och trycka in den tills våren spärren griper in. Använd det integrerade låset att säkra det, och ta ut nyckeln. Säkerhetskedjorna fäster tunga öglor på undersidan av skena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89220.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.