Hur man installerar AP2 avgassystem tips på en AP1 S2000

Den tidiga modellen S2000 kom med en tråkig runda slutrör, som Honda ersatt med en mer modern ser ovala toppen på senare modeller. Montering de ovala tips direkt på tidigare AP1 avgaserna fick dem att sticka ut för långt och skrapa när du anger uppfarter. Med en enkel modifikation, AP2 tips passar perfekt på AP1 avgaserna. Instruktioner
1

Lyft baksidan av bilen ca 6 inches utnyttjar sidan stöttningspunkter. Runka upp bilen ger dig mer utrymme att göra nödvändiga nedskärningar utan att vara en ormmänniskan.
2

Skruva loss bultarna på de gamla spetsar är noga med att inte bryta dem. Använd ett smörjmedel på rostiga eller envisa bultar. Dra tipsen tillbaka genom att vrida dem fram och tillbaka tills de kommer gratis.
3

Torka bort rost och smuts från avgasröret med en gammal trasa och mäter två inches in från slutet av röret. Använd en märkpenna för att rita en rak linje runt den åtkomliga delen av avgasröret.
4

Klipp änden av röret av med ett skärverktyg, skärbrännare eller bågfil. Rengör den avskurna ändan av röret och slipa ner några grova eller skarpa områden noga med att inte ta bort någon extra pipa.
5

Place de nya tips på avgasröret och justera längden om du vill ställa tillbaka dem längre. Se till att du lämnar minst två inches att fästa spetsen.
6

Dra åt muttrarna på varje spets och visa från baksidan av bilen. Gör några ytterligare justeringar vinkel och njuta av den moderna utseendet på AP2 på AP1 S2000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87789.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.